Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia Lim F.C (118728) - Juguetilandiateam (1584240) » 349201979: T35/R1

Copa 349201979 Información oficial sobre el partido 349201979 en Hattrick

02.11.2011 12:30:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Woly F.C. Alineación oficial del equipo 'Woly F.C.' en el partido 2 - 0 C.F. Balleneros de Vega Alineación oficial del equipo 'C.F. Balleneros de Vega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Woly F.C. Alineación oficial del equipo 'Woly F.C.' en el partido 0 - 2 C.F. Balleneros de Vega Alineación oficial del equipo 'C.F. Balleneros de Vega' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Woly F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el Woly va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Leif Straume, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): Woly va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Vidar Eide la va transformar en el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Woly van sortir al contraatac al minut 77, però Tonio Sarti va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Woly va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antonio Igala, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eliyahu Kaduri de Woly va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.F. Balleneros de Vega

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de François-Xavier Barone, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Benny Ericsson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Kévin Briot va marcar al minut 14 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Safet Bukala al minut 34 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Benny Ericsson quasi aconsegueix empatar per Balleneros al minut 61, però François-Xavier Barone va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juha Hakuni ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Adrian Seelenbinder quasi redueix la diferència al marcador al minut 84, però una gran estirada d'en François-Xavier Barone va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Peer-Christian Tunger ocupà el lloc d'en Gniewosz Wilner al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Balleneros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Kévin Briot de Balleneros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.