Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulpo Paul (30999) - Alarcia F.C. (311817) » 349201808: T35/R1

Copa 349201808 Información oficial sobre el partido 349201808 en Hattrick

02.11.2011 12:30:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

VILAFANT Alineación oficial del equipo 'VILAFANT' en el partido 2 - 5 Alarcia F.C. Alineación oficial del equipo 'Alarcia F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VILAFANT Alineación oficial del equipo 'VILAFANT' en el partido 1 - 0 Alarcia F.C. Alineación oficial del equipo 'Alarcia F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VILAFANT

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 9 minuts quan Simos Anastopoulos va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Carmine Filippelli, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VILAFANT pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carmine Filippelli va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): VILAFANT va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Johannes Viorst en un 1 contra 1 amb el porter Adalberto Gradín, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodolfo Bocca de VILAFANT es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Johannes Viorst ocupà el lloc d'en Carmine Filippelli al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de VILAFANT quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Alarcia F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Alarcia sabia com jugar al contraatac, i al minut 14, Ciro Rembò va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El Alarcia era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Edward Kosmaty va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 170 Minuto 52 (Gol de falta): Al minut 52 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Dương Hà Phật Tử va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Ciro Rembò entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Alarcia, un peu providencial d'en Ferdynand Łusiewicz va situar el 2-4 al panell digital.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 87 minuts quan Edward Kosmaty va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 5 per a Alarcia.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Alarcia, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Vladimir Mikulić va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.