Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Geri93 fc (439620) - ofi-red (121504) » 349200234: T35/R1

Copa 349200234 Información oficial sobre el partido 349200234 en Hattrick

02.11.2011 12:45:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

los barras de hierro Alineación oficial del equipo 'los barras de hierro' en el partido 5 - 4 ofi-red Alineación oficial del equipo 'ofi-red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
los barras de hierro Alineación oficial del equipo 'los barras de hierro' en el partido 0 - 6 ofi-red Alineación oficial del equipo 'ofi-red' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los barras de hierro

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): barras, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Julio César Realpe per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Camilo Mazorra sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 16 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de barras va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zé Fernandes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan barras va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mario Pohlers des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a barras i així augmentar el marcador a 5 - 2 als 56 minuts de joc. Mentre en Julio César Realpe el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Diederick de Liefde, jugador de barras, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 37. Reyes Vilaro, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

ofi-red

Goles Goles

  • 153 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors de ofi-red no defallien en cap moment. Producte d'això, en Enrique Oroví va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Daniel Zozaya, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 72 del partit, anotant el 5 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ferran Rodon.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats de ofi-red van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Daniel Zozaya va anotar el 5 - 4 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Daniel Horacio Mohamed per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 8, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Daniel Horacio Mohamed va fer una jugada per la banda esquerra, però Diederick de Liefde va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 61, quan un error defensiu va deixar Enrique Oroví completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Picio Abaña al minut 81 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferran Rodon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Daniel Horacio Mohamed després que el jugador de ofi-red li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.