Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tradumon (1461826) - BrewskiBoyz (1336432) » 349200232: T35/R1

Copa 349200232 Información oficial sobre el partido 349200232 en Hattrick

02.11.2011 12:45:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Sporting Bacenillas Alineación oficial del equipo 'Sporting Bacenillas' en el partido 11 - 0 Atletico Oeste C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Oeste C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Sporting Bacenillas Alineación oficial del equipo 'Sporting Bacenillas' en el partido 9 - 1 Atletico Oeste C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Oeste C.F.' en el partido
Tiene suerte 8.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Bacenillas

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tinguaro Fornels va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 3.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Manuel Ganchaegu va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bacenillas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tinguaro Fornels progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bacenillas a 4 - 0. Àlex Majó va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Noel Mancebo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Bacenillas.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Bacenillas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tinguaro Fornels des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Juan Manuel Ganchaegu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bacenillas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Noel Mancebo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 9 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Noel Mancebo de Bacenillas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 10 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bacenillas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Manuel Ganchaegu va posar el 11 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ratko Deša de Bacenillas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emil Măcărescu de Bacenillas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atletico Oeste C.F.

Goles Goles

  • 109 Minuto 70 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Geir Johannessen després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Bacenillas Emil Măcărescu, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 8 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Éric Le Cocq de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Rocasolano de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.