Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazalleros CF (485560) - El LLoar F.C (1371370) » 349199262: T35/R1

Copa 349199262 Información oficial sobre el partido 349199262 en Hattrick

02.11.2011 12:45:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Elvisjagger team Alineación oficial del equipo 'Elvisjagger team' en el partido 3 - 8 LA CHUSMA FC Alineación oficial del equipo 'LA CHUSMA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elvisjagger team Alineación oficial del equipo 'Elvisjagger team' en el partido 1 - 0 LA CHUSMA FC Alineación oficial del equipo 'LA CHUSMA FC' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elvisjagger team

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Fernando Medina de Elvisjagger va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Orest Kołodziejski, que no va perdonar.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Néstor Boutureira trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 6 encara permetia alguna esperança.
  • 109 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Ernst-Gerald Ledermueller es va complicar la vida al minut 84 intentant esquivar Iacopo Manfredi en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del CHUSMA, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 8 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passava el minut 86 del matx, quan l'atent Juan Maestre Santiago va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 8, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

LA CHUSMA FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 42 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Iacopo Manfredi.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Lassi Nurmisto sempre és una garantia. Al minut 43, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ugo Torresan marcar el 1 - 2 per al CHUSMA.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Enrique Velasco va marcar al minut 44 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a CHUSMA l'avantatge per 1 - 4. Roberto Natale en va ser l'anotador.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Iacopo Manfredi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 5 per a CHUSMA.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Ugo Torresan va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 6. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, CHUSMA va augmentar el seu avantatge a 2 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Lassi Nurmisto, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Enrique Velasco va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Leonel Cruz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CHUSMA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Goris Zwartkruis, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.