Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcobeitors (437767) - Tronats Atlètic (990180) » 349198543: T35/R1

Copa 349198543 Información oficial sobre el partido 349198543 en Hattrick

02.11.2011 12:45:00
Copa: Temporada 35 / Ronda 1

Alcobeitors Alineación oficial del equipo 'Alcobeitors' en el partido 0 - 4 Real Glorioso FC Alineación oficial del equipo 'Real Glorioso FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Alcobeitors Alineación oficial del equipo 'Alcobeitors' en el partido 1 - 8 Real Glorioso FC Alineación oficial del equipo 'Real Glorioso FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcobeitors

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Jean Aquino va estar a punt de marcar al minut 44 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82, Nesil Andoni de Alcobeitors va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Real Glorioso FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Passats 43 minuts de partit, Glorioso es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pere Graboled es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Jacobo Canosa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Glorioso, un peu providencial d'en Bruno Schuch va situar el 0-2 al panell digital.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Pere Graboled va aprofitar un error defensiu al minut 53, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Glorioso.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Glorioso augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Xavier Ángel Haitze es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Pere Graboled de Glorioso, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Acerete Guillén va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Stoyan Kostadinov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Constantin Murariu, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Umpanera de Glorioso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Pere Graboled de Glorioso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pere Graboled se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En David Alberti ocupà el lloc d'en Alberto Duany al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Glorioso quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Glorioso va fer una substitució al minut 40. Milián Almunia va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Stoyan Kostadinov.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Bruno Schuch va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Glorioso estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.