Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Madriles (1368784) - freco f.c (309596) » 347515021: T34/R10

Copa 347515021 Información oficial sobre el partido 347515021 en Hattrick

14.09.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 10

Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido 2 - 3 ADF Lvsitania Alineación oficial del equipo 'ADF Lvsitania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido 2 - 1 ADF Lvsitania Alineación oficial del equipo 'ADF Lvsitania' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,3 % 6,5 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Madriles

Goles Goles

  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Després de 70 minuts de partit, Tomas Danielsson igualava per Atlético en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atlético va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Fidel Sabando va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Amb 38 minuts disputats, Abdul Fernández Bautista gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Siberyn Duim va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Atlético enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Fidel Sabando de Atlético va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 89, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Abdul Fernández Bautista de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Atlético es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Wilibrord Eykelkamp no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomas Danielsson al camp.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Atlético va fer una substitució al minut 44. Aurelio Almoina va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mauro Barrena Delgado.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44 de partit, el jugador Dimas Torres de Atlético es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Urbano Campo Lameiro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Plácido Cernesio.

ADF Lvsitania

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sabri Gür que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Gerhard Bergen va acabar en una passada genial cap al jugador de ADF Yannik Woog, que va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a ADF l'avantatge per 1 - 3. Clemente Bordeje en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Ludwig Sladky va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Yannik Woog va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerhard Bergen de ADF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eufrasio Martinovic.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julián Orellana de ADF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.