Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rinoteam (48122) - S.D. Luaña (30889) » 347515009: T34/R10

Copa 347515009 Información oficial sobre el partido 347515009 en Hattrick

14.09.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 10

Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 3 - 2 pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido 2 - 1 pimentin Alineación oficial del equipo 'pimentin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,7 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rinoteam

Goles Goles

  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): Rinoteam aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Ignacio Rivas Prieto al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ignacio Rivas Prieto sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Sedat Ekrik que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 122 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Rinoteam prenia la batuta de l'encontre al minut 110, quan en Viorel Enoiu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Lalosh Kola va disposar d'una bona oportunitat al minut 29, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Rinoteam va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Eduardo Rola va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 200 Minuto 71 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 71. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Ignacio Rivas Prieto la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 223 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Rinoteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Enrique Ovando Ferrer en un 1 contra 1 amb el porter Laurent Ducat, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Renzo Mazzocco de Rinoteam va abandonar el terreny de joc després de 25 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bert Siebenga va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 102 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 102 de partit, quan un jugador de Rinoteam, en Bert Siebenga, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

pimentin

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): pimentin va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Tauno Kuuskman va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 18 (Gol de falta): Passaven 18 minuts quan en Tauno Kuuskman va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 6 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Nathan Nouwen, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Rinoteam, però Dany Anne no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pimentin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Talora, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Dany Anne va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Es duien 105 minuts de partit jugats quan Abel Melones va estar a punt de posar per davant a pimentin amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bert Siebenga va impedir un gol cantat.