Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lucaxel (1416431) - Girona F C (439283) » 346694206: T34/R6

Copa 346694206 Información oficial sobre el partido 346694206 en Hattrick

17.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 6

lucaxel Alineación oficial del equipo 'lucaxel' en el partido 2 - 3 C.D. Ventanielles Alineación oficial del equipo 'C.D. Ventanielles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lucaxel Alineación oficial del equipo 'lucaxel' en el partido 4 - 0 C.D. Ventanielles Alineación oficial del equipo 'C.D. Ventanielles' en el partido
Tiene mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lucaxel

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Hakan Ganser va donar a lucaxel un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): lucaxel va aconseguir el 2 - 0 quan Daugalis Golomejevas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Wellington Cavanhaque, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Wellington Cavanhaque. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hakan Ganser va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Julián Fayas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Carsten Pernwerth es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Bertrand Berranger.

C.D. Ventanielles

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan José Luis Ardines va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 36 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ventanielles eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, Felipe Fenech va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Passats 96 minuts de partit, Ventanielles es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Heladio Beloso es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Canuto Amboaxe va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ventanielles que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Miguel José Serrano Lázaro de Ventanielles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Feliciano Xil va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.