Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porrasboyz F.C. (122591) - AHÍ ESTAMOS F.C. (440265) » 346693912: T34/R6

Copa 346693912 Información oficial sobre el partido 346693912 en Hattrick

17.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 6

Sesamo Hale F.C. Alineación oficial del equipo 'Sesamo Hale F.C.' en el partido 6 - 7 Xoxines Alineación oficial del equipo 'Xoxines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sesamo Hale F.C. Alineación oficial del equipo 'Sesamo Hale F.C.' en el partido 2 - 1 Xoxines Alineación oficial del equipo 'Xoxines' en el partido
Tiene mucha potra 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sesamo Hale F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sesamo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 54, deixant Rodrigo Mata en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Carlos Hernán Mínguez del Sesamo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Sesamo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 60, quan Eric Wahlen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Hernán Mínguez de Sesamo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 117 (Tirita (médico)): Simon Schartz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Sesamo, Eric Wahlen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Sesamo Simon Schartz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alfonso Pardo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Mika Vähätiitto de Sesamo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alfonso Pardo en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Fernando Ferrandell de Sesamo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Jerardo Gumiel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Sesamo.

Xoxines

Goles Goles

  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Xoxines eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Vedran Suzanić va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Xoxines augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Cezar Cãlugaru es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 109 Minuto 48 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Aurelio Campisi se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Mika Vähätiitto que va anotar el 1 - 2 per a Sesamo sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xoxines va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vasil Todorov va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 115 (Ocasión de contra de falta): Xoxines va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Próspero Chapar va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vedran Suzanić.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Próspero Chapar de Xoxines va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Jerardo Gumiel s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Margus Karindi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Xoxines.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Vedran Suzanić va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Xoxines, Cezar Cãlugaru, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Xoxines, Mike Cardinal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.