Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leones.F.C (1458705) - Ciberturtles Team (433711) » 346693893: T34/R6

Copa 346693893 Información oficial sobre el partido 346693893 en Hattrick

17.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 6

Xulupiuts Alineación oficial del equipo 'Xulupiuts' en el partido 0 - 2 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xulupiuts Alineación oficial del equipo 'Xulupiuts' en el partido 2 - 0 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xulupiuts

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jesús Calcina no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Ciberturtles Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lluís Admella quedar desmarcat i marcar per a Ciberturtles al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Ciberturtles va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 59, quan Sigit Sumara, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Ciberturtles van sortir al contraatac amb encert al minut 15, però Casimiro Suárez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Amadeo Mena va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Cristòfol Faura rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Ciberturtles van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Sigit Sumara va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ciberturtles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Anatoly Apollonov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ciberturtles va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kalle Ripaoja, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Roberto Darío Bardaro de Ciberturtles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eustasio Barcons.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Casimiro Suárez va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sigit Sumara probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.