Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcoy CF (438363) - VerguenzaAjena (772800) » 346693835: T34/R6

Copa 346693835 Información oficial sobre el partido 346693835 en Hattrick

17.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 6

tumacat's Alineación oficial del equipo 'tumacat's' en el partido 0 - 1 VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tumacat's Alineación oficial del equipo 'tumacat's' en el partido 1 - 3 VerguenzaAjena Alineación oficial del equipo 'VerguenzaAjena' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tumacat's

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Ignacio Pombo quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Ignacio Pombo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de tumacats que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 214 Minuto 47 (Ocasión de penalti): tumacats tenia un penal al seu favor al minut 47, però el porter va aturar el xut de Estebo Bolaños amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Abel Udaeta, t'estimo!!!''

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erik Jörgensson de tumacats va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de tumacats, en Jorge Soto Campo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Isidro Escolar no era cap impediment.
  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Benigno Boo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

VerguenzaAjena

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): VerguenzaAjena va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 10. Amadeu Fitó va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a VerguenzaAjena, Horst Viola va fallar un penal al minut 15, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Iván Sáenz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Radek Sova, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amadeu Fitó de VerguenzaAjena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Yasin Aleem, en lloc de córrer, relliscava.