Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Simo Canarias (1455212) - Dinamo Madrid (121264) » 346693715: T34/R6

Copa 346693715 Información oficial sobre el partido 346693715 en Hattrick

17.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 6

Atletico Porreta Alineación oficial del equipo 'Atletico Porreta' en el partido 3 - 6 wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Porreta Alineación oficial del equipo 'Atletico Porreta' en el partido 1 - 2 wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido
Tiene suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Porreta

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 15 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Joaquín Blasco llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ernst Burgstall va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Edison Rojas.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Atletico, Joaquín Blasco, col·locà la pilota just a les mans d'en Edison Rojas. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Cristian Chisca no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Edison Rojas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Andrew Everts va clavar el 3 - 3 per a Atletico amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atletico Alberto Marañón, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Edison Rojas. El marcador continuava 3 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alberto Rojas Tello de Atletico va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

wizzer's

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 63, quan Christian Erlandsen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Christian Erlandsen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 47 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mateusz Sałyga va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Johan Walschap va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): wizzer's van sortir al contraatac amb encert al minut 97, però Marian Trica no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Al minut 99, un refús desafortunat de Diego Camón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dejan Bacetić no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Anders Stefansson de wizzer's, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Diego Camón en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Edison Rojas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a wizzer's.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de wizzer's, Juan Miguel Bragado, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Pablo Creus va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de wizzer's a la tanda de penals: 3 - 5!
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Mateusz Sałyga va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 6.