Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Huertos C.F. (993366) - Girona F C (439283) » 346490258: T34/R5

Copa 346490258 Información oficial sobre el partido 346490258 en Hattrick

10.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 5

Los Huertos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Huertos C.F.' en el partido 1 - 2 C.D. Ventanielles Alineación oficial del equipo 'C.D. Ventanielles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Huertos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Huertos C.F.' en el partido 2 - 0 C.D. Ventanielles Alineación oficial del equipo 'C.D. Ventanielles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Huertos C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tommy Nieman va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Jarle Vanvik va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Toni Jouve de Huertos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Huertos va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Tommy Nieman va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Ramón Gaínza ocupà el lloc d'en Gianni Bricche al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Huertos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Després de 77 minuts, Huertos va veure com el seu jugador Tommy Nieman havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jesús Garcés entraria per ocupar el seu lloc.

C.D. Ventanielles

Goles Goles

  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 63 minuts de joc, Felipe Fenech, corrent com un esperitat, superà primer Ramón Gaínza per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Ventanielles sabia com jugar al contraatac, i al minut 73, Hermenexildo Lamela va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Canuto Amboaxe quasi marca en una jugada assajada de córner que Feliciano Xil havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en José Luis Ardines va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ventanielles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Felipe Fenech, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Freixes de Ventanielles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Feliciano Xil no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.