Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vámonos Átomos! (492452) - Hijos del terreno (488894) » 346490147: T34/R5

Copa 346490147 Información oficial sobre el partido 346490147 en Hattrick

10.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 5

Esparto de Braga Alineación oficial del equipo 'Esparto de Braga' en el partido 4 - 3 Gotxunesta sports Alineación oficial del equipo 'Gotxunesta sports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esparto de Braga Alineación oficial del equipo 'Esparto de Braga' en el partido 2 - 0 Gotxunesta sports Alineación oficial del equipo 'Gotxunesta sports' en el partido
Tiene suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esparto de Braga

Goles Goles

  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 74 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Paweł Cymbor, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Esparto a l'empat.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els seguidors del Esparto van tornar a saltar d'alegria al minut 78. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Rafael Urzay que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Marc Berenguer va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 122 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Esparto va ser Rafael Urzay.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En William Philippe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Esparto se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Berenguer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Emil Nedelcu i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Esparto, però el xut de Mogens Sønderby va sortir bastant desviat.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Esparto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Mogens Sønderby va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Marc Berenguer de Esparto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vasil Zahariev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 63 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Marc Berenguer se sentia fresc com una rosa.

Gotxunesta sports

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Kazem Esmaeilzadeh va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Gotxunesta, al minut 37. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. George Wittenberg va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Passaven 64 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En George Wittenberg va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Ignacio Torrecilla de Gotxunesta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 65 (Lesión (no subst.)): Al minut 65, Emil Nedelcu va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Gotxunesta no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.
  • Minuto 66 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Juan Ignacio Torrecilla va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.
  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Gotxunesta no podia fer cap canvi en George Wittenberg va deixar el terreny de joc al minut 87 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.