Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Misifi FC (310232) - Guitlles (486418) » 346490073: T34/R5

Copa 346490073 Información oficial sobre el partido 346490073 en Hattrick

10.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 5

Pelayos Alineación oficial del equipo 'Pelayos' en el partido 5 - 6 Guitlles Alineación oficial del equipo 'Guitlles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pelayos Alineación oficial del equipo 'Pelayos' en el partido 2 - 3 Guitlles Alineación oficial del equipo 'Guitlles' en el partido
Tiene bastante suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelayos

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Pelayos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Paolo Giovannetti va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El contraatac de Pelayos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Heike Bitter va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Heike Bitter es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Shawn Jacobs del Pelayos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Shawn Jacobs de Pelayos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tilo Loidl de Pelayos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernst Kahler de Pelayos es va emportar una amonestació al minut 98 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jakub Jaracz va xutar fora per a Pelayos, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Toni Taraschi de Pelayos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Nikolaj Jacobsen de Pelayos anava molt fort i col·locat però José Tomás Hernández no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Gottfried Stickling anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Pelayos.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Pelayos, Heike Bitter, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.

Guitlles

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Guitlles van mostrar una bona compenetració quan al minut 33 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Miguel Grustán va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Guitlles va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Jesús Cabrerizo va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 88, quan Jesús Cabrerizo va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Héctor Soares va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Guitlles va estar a punt d'empatar al 78 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Cristòfol Guarch que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Jesús Cabrerizo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Javier Sanromán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 94 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Guitlles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nikolaj Jacobsen va desviar el xut final de Jesús Cabrerizo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Zacarías Marful va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Javier Sanromán de Guitlles, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nikolaj Jacobsen en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Héctor Soares va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jesús Cabrerizo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nikolaj Jacobsen va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Guitlles i 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Guitlles Jorge Pinar no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nikolaj Jacobsen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Guitlles Miguel Grustán va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.