Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Pujolet F.C. (776521) - El Pimiento Atómico (124768) » 346489791: T34/R5

Copa 346489791 Información oficial sobre el partido 346489791 en Hattrick

10.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 5

Bloodhound Gang F.C. Alineación oficial del equipo 'Bloodhound Gang F.C.' en el partido 1 - 6 El Pimiento Atómico Alineación oficial del equipo 'El Pimiento Atómico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Bloodhound Gang F.C. Alineación oficial del equipo 'Bloodhound Gang F.C.' en el partido 0 - 7 El Pimiento Atómico Alineación oficial del equipo 'El Pimiento Atómico' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bloodhound Gang F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Josep Cucurella va donar a Bloodhound un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Sanz Magallón va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Josep Cucurella quasi marca en una jugada assajada de córner que Nicolás Matías Escobosa havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Víctor Díaz Estévanez hauria d'haver estat gol al minut 51 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pau Jorrín no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Billy Brancasi de Bloodhound amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Rafael Casas de Bloodhound va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35 de partit, Billy Brancasi de Bloodhound va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ângelo Carolino.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Martin Schwanninger-Maucher de Bloodhound va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Cana va entrar en el seu lloc.

El Pimiento Atómico

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Fredrik Thorstensson sempre és una garantia. Al minut 11, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jorge Campdepadrós marcar el 1 - 1 per al Pimiento.
  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Thorsten Solka va posar els visitants Pimiento per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Jorge Campdepadrós va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Pimiento l'avantatge per 1 - 4. Jorge Campdepadrós en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Edson Marioni de Pimiento va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Pimiento va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 6, quan Runar Haugli va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Edson Marioni quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Robbert Jan Lescart al minut 18, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Josep Cucurella no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Edson Marioni estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Pimiento va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Bert Berckmoes s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Iisak Perhe es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Robbert Jan Lescart de Pimiento va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bert Berckmoes va prendre el seu rol al minut 58.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de Pimiento Gilberto Luís Fiel va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ireneusz Łupiński va entrar en el seu lloc.