Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sblodrin (492439) - COA Alicante (1583862) » 346283584: T34/R4

Copa 346283584 Información oficial sobre el partido 346283584 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

real llonigum Alineación oficial del equipo 'real llonigum' en el partido 3 - 2 COA Alicante Alineación oficial del equipo 'COA Alicante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real llonigum Alineación oficial del equipo 'real llonigum' en el partido 2 - 0 COA Alicante Alineación oficial del equipo 'COA Alicante' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real llonigum

Goles Goles

  • 103 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de llonigum per la dreta va donar com a resultat un gol de Sergi Santandreu al minut 34 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Antonio Rambures va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ariel Chromy arribés a peus de Andrea Demarchi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a llonigum el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Leszek Szymankiewicz va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Felix Gronsdorf no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ariel Chromy estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Nervión va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Lapo Peruzzi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

COA Alicante

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ramón Vivar Díaz de Alicante es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Eduard Dujardin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Alicante, al minut 33. El marcador va canviar a 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nikolay Mamontov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felix Gronsdorf de Alicante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.