Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real Zaragoza C (1433967) - Plaza Carrera (1339965) » 346283527: T34/R4

Copa 346283527 Información oficial sobre el partido 346283527 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

Atletico pollastron Alineación oficial del equipo 'Atletico pollastron' en el partido 3 - 2 ATLETICO LAGAREJO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO LAGAREJO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico pollastron Alineación oficial del equipo 'Atletico pollastron' en el partido 2 - 1 ATLETICO LAGAREJO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO LAGAREJO' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico pollastron

Goles Goles

  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): pollastron equilibrava la balança al minut 67. En Orhan Cin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): pollastron va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eigil Madsen en un 1 contra 1 amb el porter Olmo Piñal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 38, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Arnie Budd sempre els tira per la dreta i en Olmo Piñal, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Péter Márk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 98 (Ocasión de falta): En Arnie Budd es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Oscar Guardado de pollastron va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Giovanbattista Soldati va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Arnie Budd xutant per a pollastron va fer anar la pilota just on la volia, però Olmo Piñal, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Alessio Argio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a pollastron.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de pollastron Antonio Blanquer va intentar enganyar Olmo Piñal amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Cyrille Leduc de pollastron anava molt fort i col·locat però Olmo Piñal no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Anthon Sofi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.

ATLETICO LAGAREJO

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Reinhart Kauffmann de ATLETICO va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Eli Binyamin de ATLETICO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ofer Kedem de ATLETICO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Cédric Devoucoux va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Reinhart Kauffmann de ATLETICO va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ATLETICO, Eli Binyamin, col·locà la pilota just a les mans d'en Alessio Argio. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de ATLETICO Massimiliano Draetta va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ofer Kedem va xutar fora per a ATLETICO, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de ATLETICO, Brede Rundhovde, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.