Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LovesTeam (313324) - NinjMorado (438693) » 346283298: T34/R4

Copa 346283298 Información oficial sobre el partido 346283298 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

Linus F.C. Alineación oficial del equipo 'Linus F.C.' en el partido 1 - 4 Peña Ciervos Lokos Alineación oficial del equipo 'Peña Ciervos Lokos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Linus F.C. Alineación oficial del equipo 'Linus F.C.' en el partido 2 - 0 Peña Ciervos Lokos Alineación oficial del equipo 'Peña Ciervos Lokos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linus F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Linus van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giuseppe Viscardi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Villabedón.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Juán Naquin ocupà el lloc d'en Hanke Geng al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de Linus quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Peña Ciervos Lokos

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Ciervos va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Peter ''Bopen'' Joelsson va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Peter ''Bopen'' Joelsson el va rematar Helmut Blocher amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Baptiste Durupt des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Ciervos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Peter ''Bopen'' Joelsson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Helmut Blocher, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ciervos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Ciervos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Márton Kristóf s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ciervos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Peter ''Bopen'' Joelsson va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Roderik Zoontjes va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ciervos estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.