Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jingles CF (125736) - Alkor (121829) » 346283170: T34/R4

Copa 346283170 Información oficial sobre el partido 346283170 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

Algania F.C. Alineación oficial del equipo 'Algania F.C.' en el partido 3 - 1 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Algania F.C. Alineación oficial del equipo 'Algania F.C.' en el partido 2 - 0 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Algania F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Algania va ser Lasse Krosby.
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 0 s'ha de veure repetit: en Guillaume Blottière de Algania va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alejandro Labanda, que no va perdonar.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Algania va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guillaume Blottière progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Guillaume Blottière quasi marca en una jugada assajada de córner que Manoel da Pontenova havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Arne Matsson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Manoel da Pontenova de Algania gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Rafik Ramli de Algania va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Danny Mac Geralt de Algania es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Alkor

Goles Goles

  • 150 Minuto 51 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 51 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Taras Benyakovkin, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Alkor van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 13, però Allan Hoydal va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alkor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Genís Bru va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Alkor van sortir al contraatac al minut 83, però Taras Benyakovkin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Néstor Dorda ocupà el lloc d'en Víctor Millán al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Alkor quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Juan López de Alkor va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Giorgio Centrone va prendre el seu rol al minut 71.