Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brico CF (1338800) - Peña Valencianista de León (122904) » 346282942: T34/R4

Copa 346282942 Información oficial sobre el partido 346282942 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

Brico CF Alineación oficial del equipo 'Brico CF' en el partido 6 - 2 NRI NUNCA MAIS FUMEIS Alineación oficial del equipo 'NRI NUNCA MAIS FUMEIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Brico CF Alineación oficial del equipo 'Brico CF' en el partido 6 - 0 NRI NUNCA MAIS FUMEIS Alineación oficial del equipo 'NRI NUNCA MAIS FUMEIS' en el partido
Tiene un resultado normal 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brico CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Corria el minut 14 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alton Sizemore, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en David Echazuría al minut 27, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Brico i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Gurbitz Uriarte va incrementar l'avantatge de Brico amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Amb 39 minuts jugats, en Uwe Luxburg va augmentar l'avantatge de Brico a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Als 67 minuts de joc, els nois de Brico van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes David Echazuría augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Brico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Magdaleno Huici progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alton Sizemore per poc que no incrementa el marcador al minut 15. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fabricio Colmeiro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Emiliano Arce no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ernesto Coura va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

NRI NUNCA MAIS FUMEIS

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): El porter de ANTITABACO va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Heitor Bermúdez de Castro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El 5 - 2 el va apuntar al seu compte particular Ricardo Mur de ANTITABACO després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Heitor Bermúdez de Castro de ANTITABACO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Umberto Ientile de ANTITABACO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Xuan Chambó, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.