Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lamina2 (1460546) - Jesús fc (1417221) » 346282932: T34/R4

Copa 346282932 Información oficial sobre el partido 346282932 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

Nerea Wapa Alineación oficial del equipo 'Nerea Wapa' en el partido 1 - 5 Recre de Juerga Alineación oficial del equipo 'Recre de Juerga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Nerea Wapa Alineación oficial del equipo 'Nerea Wapa' en el partido 6 - 3 Recre de Juerga Alineación oficial del equipo 'Recre de Juerga' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nerea Wapa

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Juan Ignacio Parreño va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Nerea empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Renato García-Velasco va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 67 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Tomasz Kieś de Nerea va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): El jugador de Nerea Raúl Beitia va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ernesto Barrena Delgado va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Tom Gjerdingen ocupà el lloc d'en Renato García-Velasco al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Nerea quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Khoury Abba Abu-Mahmoud, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Recre de Juerga

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vítězslav Kameš es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Néstor Pablo Bouzada va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rubén Albiol, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Juerga va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rafał Bałuch, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, Rubén Albiol va augmentar l'avantatge de Juerga a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rafał Bałuch de Juerga l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 68 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Rafał Bałuch va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Néstor Pablo Bouzada, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriele Bastianoni de Juerga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Bustamante de Juerga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lữ Văn Tuyên de Juerga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Alfredo Bustamante es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Şahin Çığ, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.