Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Collado Rookies (989301) - Rochela F.C. (1420026) » 346282849: T34/R4

Copa 346282849 Información oficial sobre el partido 346282849 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

Basán_Grande Alineación oficial del equipo 'Basán_Grande' en el partido 0 - 3 Rochela F.C. Alineación oficial del equipo 'Rochela F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basán_Grande Alineación oficial del equipo 'Basán_Grande' en el partido 0 - 1 Rochela F.C. Alineación oficial del equipo 'Rochela F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basán_Grande

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): El Basán_Grande va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Steinar Antonsen la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marcel-Valentin Dragu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Michael Lundander estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Basán_Grande van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Steinar Antonsen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Pizarro de Basán_Grande la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Basán_Grande va fer una substitució al minut 25. Andrea Del Prete va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Salvador Santamaría.

Rochela F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Robert Ragnarsson va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Felipe Velázquez sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 33 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Rochela va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Reinhold Huttenloher.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Mathieu Béranger de Rochela va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 48 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Leveque de Rochela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Constantino Balmaceda va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Norbert Mocsai.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Stefan Simonet no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.