Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

morsillas (488645) - Valencian GlobeTrotters (772766) » 346282832: T34/R4

Copa 346282832 Información oficial sobre el partido 346282832 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

Los López Alineación oficial del equipo 'Los López' en el partido 2 - 5 NICKYS BOYS Alineación oficial del equipo 'NICKYS BOYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los López Alineación oficial del equipo 'Los López' en el partido 1 - 1 NICKYS BOYS Alineación oficial del equipo 'NICKYS BOYS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,7 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los López

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Després de 30 minuts de partit, Odol Caciara igualava per López en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 56 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Paco de la Cueva, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): En Ban Chung To de López va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Paco de la Cueva va prendre el seu rol al minut 27.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Enrique Ayuso va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Àlvar Pruna va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Paco de la Cueva de López va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de López, Enrique Ayuso, col·locà la pilota just a les mans d'en Marius Kyöstilä. El marcador: 2 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Néstor Zuazna xutant per a López va fer anar la pilota just on la volia, però Marius Kyöstilä, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Andrea Lo Cicero de López va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 5.

NICKYS BOYS

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tomi Kokkola que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a NICKYS.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): NICKYS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignacio Rada va desviar el xut final de Rubén Rambaud després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Rubén Rambaud va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignacio Rada, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de NICKYS, Michael Toledano, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de NICKYS Gunnar Mentzel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ignacio Rada es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Tomi Kokkola de NICKYS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacio Rada en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Hilbrand van Ittersum anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 5 per a NICKYS.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de NICKYS Gavin Herra va intentar enganyar Ignacio Rada amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 5.