Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Bejanque (1456099) - Villalbilla CF (435966) » 346282519: T34/R4

Copa 346282519 Información oficial sobre el partido 346282519 en Hattrick

03.08.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 4

TOFU C.F. Alineación oficial del equipo 'TOFU C.F.' en el partido 4 - 3 Chicharro Alineación oficial del equipo 'Chicharro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TOFU C.F. Alineación oficial del equipo 'TOFU C.F.' en el partido 2 - 0 Chicharro Alineación oficial del equipo 'Chicharro' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOFU C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chicharro. La jugada d'estratègia del TOFU per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vihren Angelov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 224 Minuto 102 (Ocasión de penalti): TOFU va gaudir d'un penal a favor al minut 102, però el jugador Marceli Sekunda va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Silvio Urbina.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): TOFU per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 109, quan Edlir Azemi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Al minut 110, Cédric Charles arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aurelio Aloisi de TOFU la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de TOFU Vihren Angelov va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Eduardo Zarra va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de TOFU, Juan Eduardo Zarra, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Aurelio Aloisi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Josu Elezarriaga xutant per a TOFU va fer anar la pilota just on la volia, però Silvio Urbina, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Fabiano Martinotta de TOFU, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Silvio Urbina en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de TOFU Martí Roa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Silvio Urbina. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de TOFU Marceli Sekunda no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Silvio Urbina es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.

Chicharro

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Carlo Maria Morgagni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Chicharro van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Carlo Maria Morgagni no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Martiño Polveiro va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Frederic Wiering, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 242 Minuto 111 (Ocasión de contra por la izquierda): Chicharro van sortir al contraatac al minut 111, però Hendrik Pätzke va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Carlo Maria Morgagni de Chicharro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ignacio Murciano no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Frederic Wiering anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Chicharro.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Hendrik Pätzke de Chicharro va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Chicharro Carlo Maria Morgagni no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fabiano Martinotta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Víctor Molina, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fabiano Martinotta va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Chicharro i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ignacio Murciano de Chicharro anava molt fort i col·locat però Fabiano Martinotta no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 137 (Penalti fallado (nervioso)): Lukas Schildorfer de Chicharro va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.