Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zumbel Deportivo (800339) - DOGAL F.C. (488414) » 346070604: T34/R3

Copa 346070604 Información oficial sobre el partido 346070604 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

Nike Club Alineación oficial del equipo 'Nike Club' en el partido 1 - 2 Grande Atletico Alineación oficial del equipo 'Grande Atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nike Club Alineación oficial del equipo 'Nike Club' en el partido 2 - 0 Grande Atletico Alineación oficial del equipo 'Grande Atletico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nike Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Nike va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 41 Guillermo Marzi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Orcajada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Alejandro Orcajada de l'equip Nike, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Ratko Trkulja ocupà el lloc d'en Clément Liévin al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Nike quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Boris Steinbrecher no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Grande Atletico

Goles Goles

  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Laurenţiu Păduraru va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 95 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Laurenţiu Păduraru va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Andrea Morinello va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atletico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Karl Sperrer no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.