Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

COSTAS F.C. (994209) - SD Juvenil de Ponteareas (775332) » 346070158: T34/R3

Copa 346070158 Información oficial sobre el partido 346070158 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

Pit_Team Alineación oficial del equipo 'Pit_Team' en el partido 5 - 2 Pantera peluda Alineación oficial del equipo 'Pantera peluda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pit_Team Alineación oficial del equipo 'Pit_Team' en el partido 2 - 0 Pantera peluda Alineación oficial del equipo 'Pantera peluda' en el partido
Tiene bastante suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pit_Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Yiorgos Koralis va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Pit_Team empatava el partit, 1 a 1, al minut 22.
  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va premiar Pit_Team amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Stefano Valentino va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pit_Team pel centre va donar un gran resultat: el gol de Stefano Valentino va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Pit_Team va augmentar la diferència quan Yiorgos Koralis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): El porter de Pit_Team va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Stefano Valentino va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pit_Team va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Johannes List va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wolfgang Mezzasalma de Pit_Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johannes List de Pit_Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pantera peluda

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Éneás Szinetár va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Sergio Tabini va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Pantera posava el marcador 0 a 1.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts, Éneás Szinetár va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Éneás Szinetár va estar a punt de posar per davant a Pantera amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aldo Forment va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Bravo de Pantera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aron Ionită.