Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DreamTeamJohann (994117) - Areatza (1437797) » 346069652: T34/R3

Copa 346069652 Información oficial sobre el partido 346069652 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

joe-alcor Alineación oficial del equipo 'joe-alcor' en el partido 1 - 3 jaggërmeister-GOL Alineación oficial del equipo 'jaggërmeister-GOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
joe-alcor Alineación oficial del equipo 'joe-alcor' en el partido 2 - 0 jaggërmeister-GOL Alineación oficial del equipo 'jaggërmeister-GOL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

joe-alcor

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Bartłomiej Cabaj la va rematar Afonso Camiño amb una magnífica volea que va fer pujar per a joe-alcor el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jean Brénot va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Afonso Camiño va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Juan Luis Pizarro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

jaggërmeister-GOL

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El jaggërmeister-GOL va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Simon Lindhbeck rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 23.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Ivan Tsoy va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de jaggërmeister-GOL i marcant el 0 - 2.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, jaggërmeister-GOL va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pavel Turko.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de jaggërmeister-GOL, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En José Labayen Aranzabe va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jaggërmeister-GOL va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pavel Turko va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 2 (Tirita): Al minut 2, Pierre Sanchez de jaggërmeister-GOL es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.