Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO INVERNALIA (487184) - New Team:Over the Top (1432118) » 346069079: T34/R3

Copa 346069079 Información oficial sobre el partido 346069079 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

F.C Barrachina Alineación oficial del equipo 'F.C Barrachina' en el partido 5 - 2 New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Barrachina Alineación oficial del equipo 'F.C Barrachina' en el partido 2 - 2 New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido
Tiene bastante suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,4 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Barrachina

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alfons Pujades va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Barrachina empatava el partit, 1 a 1, al minut 26.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barrachina pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francis ten Brink va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Barrachina sabia com jugar al contraatac, i al minut 39, Sandris Gundariņš va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 1.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Francis ten Brink, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Barrachina.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Sandris Gundariņš, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Geoffrey Delacourt de Barrachina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Geoffrey Delacourt va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

New Team:Over the Top

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Romolo Arcangelo quedar desmarcat i marcar per a Team:Over al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 109 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Agomar Gächter es va complicar la vida al minut 30 intentant esquivar Fabien Gayot en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Barrachina, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del Team:Over va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Arnaud Lobet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Alberto Casanova quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 40, tothom va saber perquè en Teemu Teräsvuori era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gaitano Ureta va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Arnaud Lobet.