Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bautista (796895) - JM Cabanellas (1371207) » 346069038: T34/R3

Copa 346069038 Información oficial sobre el partido 346069038 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

Globertroters BCN Alineación oficial del equipo 'Globertroters BCN' en el partido 4 - 1 JM Cabanellas Alineación oficial del equipo 'JM Cabanellas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Globertroters BCN Alineación oficial del equipo 'Globertroters BCN' en el partido 2 - 0 JM Cabanellas Alineación oficial del equipo 'JM Cabanellas' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Globertroters BCN

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Globertroters equilibrava la balança al minut 34. En Antonio Velasco Nieto, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Diego Lagos Mellado entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Globertroters, un peu providencial d'en Piero Bragadin va situar el 2-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Globertroters va augmentar la diferència quan Dan Wilson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Sepp Simic va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 58 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Velasco Nieto va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Víctor Manuel Jerez va entorpir al marcador d'en Tedo Estoles per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Sepp Simic una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Kiko Mozo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Globertroters a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Velasco Nieto va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

JM Cabanellas

Goles Goles

  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): Riny Leers va marcar al minut 15 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Cabanellas va estar a punt d'arribar en un córner. En Mauricio Descall va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Cabanellas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Guillaume Philippon va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Quan en Mircea-Nicolae Marian es va retirar del terreny de joc al minut 83 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Cabanellas es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.