Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Artema C.F. (119892) - Real Sudorosos FC (1413924) » 346068632: T34/R3

Copa 346068632 Información oficial sobre el partido 346068632 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

Peña Justa Alineación oficial del equipo 'Peña Justa' en el partido 3 - 4 Leyendas Míticas Alineación oficial del equipo 'Leyendas Míticas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peña Justa Alineación oficial del equipo 'Peña Justa' en el partido 1 - 0 Leyendas Míticas Alineación oficial del equipo 'Leyendas Míticas' en el partido
Tiene suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Justa

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pierpaolo Marchesini va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): Abdi Sabiha quasi dona a Justa l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Lubomyl Mohnenko ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 95 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en José María Alonso Soto probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Mattia Motta de Justa va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 0 al marcador.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Mogens Schaufuss va clavar el 2 - 1 per a Justa amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Jaron Spaans de Justa va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pierpaolo Marchesini xutant per a Justa va fer anar la pilota just on la volia, però Marcos Godínez, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Mats Everskär de Justa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marcos Godínez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Justa Abdi Sabiha va intentar enganyar Marcos Godínez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.

Leyendas Míticas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Leyendas van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Carlos Hortezuelo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rubén Segura, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Leyendas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henk Farkal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18 en Simon Unterköfler va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Leyendas İsmail Bayır no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Albert-Jan Schaffers es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ezequiel Olivares va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Marcos Godínez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Leyendas.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Leyendas Carlos Hortezuelo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Albert-Jan Schaffers. El marcador continuava 2 - 3.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Francisco Botín Descalzo de Leyendas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Leyendas, Abundio Amor, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.