Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Copón Deportivo (1415622) - Platjes Albinegres H.C (491749) » 346068359: T34/R3

Copa 346068359 Información oficial sobre el partido 346068359 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

La madre del topo c.f Alineación oficial del equipo 'La madre del topo c.f' en el partido 1 - 3 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La madre del topo c.f Alineación oficial del equipo 'La madre del topo c.f' en el partido 0 - 3 Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La madre del topo c.f

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a madre va ser Simeon Yiannatos.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del madre sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Niels Hofmeyer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Niels Hofmeyer de madre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Platjes Albinegres H.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 39 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Eugeni Narváez.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Federico Dantas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Renato Facheira de Gayateros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 78 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Adrián Brualla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Eugeni Narváez va encarar al porter al 28, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Lacalle Rubio. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del madre. La jugada d'estratègia del Gayateros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Steven Radcliffe va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Renato Facheira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.