Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC TONIZAN (1431539) - Monforte Fc (1462032) » 346067605: T34/R3

Copa 346067605 Información oficial sobre el partido 346067605 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido 1 - 3 LOS TONTITOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS TONTITOS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC TONIZAN Alineación oficial del equipo 'FC TONIZAN' en el partido 1 - 1 LOS TONTITOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOS TONTITOS F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC TONIZAN

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de TONIZAN van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Breogán Duarte en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Stoyan Kaftandzhiev va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Masó estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Stoyan Kaftandzhiev, als 24 minuts, va fallar per ben poc.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Zas Dans no oblidarà el que li va passar durant el minut 76. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Breogán Duarte de TONIZAN va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Valero Gómez de TONIZAN es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Franklin Huijdts es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

LOS TONTITOS F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Rainer Gersweiler va llençar el penal ras arran de pal.
  • 136 Minuto 18 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Franklin Huijdts encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Sönke Schropp anotar per a TONTITOS el 0 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 22, TONTITOS va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sönke Schropp.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Manolo Qasim va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Seung-Han Lee va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Manolo Qasim, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Manolo Qasim va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Sönke Schropp quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Seung-Han Lee, però la pilota va topar amb el travesser.