Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ladislaa (121608) - PEÑA BADALONA (1437206) » 346067181: T34/R3

Copa 346067181 Información oficial sobre el partido 346067181 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

ladislaa Alineación oficial del equipo 'ladislaa' en el partido 1 - 2 Romo balompie F.C. Alineación oficial del equipo 'Romo balompie F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ladislaa Alineación oficial del equipo 'ladislaa' en el partido 1 - 0 Romo balompie F.C. Alineación oficial del equipo 'Romo balompie F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ladislaa

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del balompie. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Jose Olarra la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del ladislaa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 20.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aapo Kronbäck haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a ladislaa al minut 65.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martín Martín Ávila va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Fabrice Gaudreault va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Romo balompie F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Valter Vargas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rino Foletto, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 101, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yiorgos Voreadis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Matías Ortiz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de balompie van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Valter Vargas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de balompie va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Chris Honkoop, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de balompie, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Chris Honkoop va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.