Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Westside Panters (1372014) - Rapid BotàniK (122377) » 346066730: T34/R3

Copa 346066730 Información oficial sobre el partido 346066730 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

Westside Panters Alineación oficial del equipo 'Westside Panters' en el partido 2 - 3 Atlético de Javi FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Javi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Westside Panters Alineación oficial del equipo 'Westside Panters' en el partido 0 - 4 Atlético de Javi FC Alineación oficial del equipo 'Atlético de Javi FC' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Westside Panters

Goles Goles

  • 139 Minuto 31 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Josep Vicenç Tàpies va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Miquel Àngel Morer.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Conrad Neumeyer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Benjamí Ríos Picazo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Mani Alam va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Westside van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Raúl Iruleta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Westside va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Percy Cambraia va sortir per sobre el travesser.

Atlético de Javi FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Atlético van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jorge Martínez Pérez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Passats 34 minuts de partit, Atlético es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Juan Francisco Ibarria es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Francisco Ibarria, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Lesiones Lesiones