Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PitufosMakineros (1432071) - Maruxiños (312382) » 346066524: T34/R3

Copa 346066524 Información oficial sobre el partido 346066524 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

Baamonde F.C. Alineación oficial del equipo 'Baamonde F.C.' en el partido 2 - 4 Maruxiños Alineación oficial del equipo 'Maruxiños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Baamonde F.C. Alineación oficial del equipo 'Baamonde F.C.' en el partido 0 - 5 Maruxiños Alineación oficial del equipo 'Maruxiños' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baamonde F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Pablo Ozorio va treure un córner llarg cap al segon pal que en Milan Koprivica, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Pablo Ozorio de Baamonde aconseguir un gol al minut 55 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Baamonde van sortir al contraatac al minut 24, però Custodio Sotomarino va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Odín Guzmán Derqui va entorpir al marcador d'en Sergio Lerín per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan Odín Guzmán Derqui des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Maruxiños

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Joseph Eriks va posar els visitants Maruxiños per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 76. L'anotador per Maruxiños va ser Hansbernd Buge, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Maruxiños. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Terje Nyland xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Terje Nyland és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Mateo Pared perquè aconseguís el 2 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Joseph Eriks va estar a punt de posar per davant a Maruxiños amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Julián Pampin va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Hannes Biedermann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Mateo Pared va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Julián Pampin va estar atent i va desviar la pilota a córner.