Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

duaTeam (772925) - Flower of Galicia 2 (492880) » 346066497: T34/R3

Copa 346066497 Información oficial sobre el partido 346066497 en Hattrick

27.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 3

los conocidos Alineación oficial del equipo 'los conocidos' en el partido 0 - 4 Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los conocidos Alineación oficial del equipo 'los conocidos' en el partido 0 - 2 Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los conocidos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El conocidos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Ioan Ailenei va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): conocidos van sortir al contraatac al minut 23, però Mitsos Athanasiou va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pichit Longsawang, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de conocidos, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Ioan Ailenei va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30 de partit, el jugador Omer Emini de conocidos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Atlètic Club Shohoku

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): En Tommy Hedling donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 5 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Adrián Arnalich va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 0 - 2 per a Atlètic.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Enrique Curiel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Adrián Arnalich va treure un córner llarg cap al segon pal que en Iván Henales, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlètic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Arnalich, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pablo César Fernández Madrigal es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jacint Domínguez.