Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DONOSTI.COM (314790) - Marichiweu (1339389) » 345812197: T34/R2

Copa 345812197 Información oficial sobre el partido 345812197 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

DONOSTI.COM Alineación oficial del equipo 'DONOSTI.COM' en el partido 1 - 4 Borrokas Athletic Alineación oficial del equipo 'Borrokas Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DONOSTI.COM Alineación oficial del equipo 'DONOSTI.COM' en el partido 1 - 0 Borrokas Athletic Alineación oficial del equipo 'Borrokas Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DONOSTI.COM

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DONOSTI.COM van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tonio Vesan va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): DONOSTI.COM per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Robert Kiela va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Björn Åhn va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El jugador de DONOSTI.COM Cedric Mayrdobler quasi va assolir l'empat al minut 68 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Soykal Öz no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Cedric Mayrdobler de DONOSTI.COM es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Borrokas Athletic

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gudaris van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Miguel Zubizarreta.
  • 184 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Gudaris, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Jorge Ereinozaga va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 186 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Gudaris va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Akier Zunzunegi rematés de volea a la xarxa. El 1 - 3 pujava al marcador al minut 69.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Gudaris va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 74, quan Miguel Urtueta, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gudaris sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eneko Iturriza, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Ereinozaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Akier Zunzunegi ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.