Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Midgar CF (991960) - Brigton&HA (493541) » 345812052: T34/R2

Copa 345812052 Información oficial sobre el partido 345812052 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

sansalvador athletic Alineación oficial del equipo 'sansalvador athletic' en el partido 1 - 4 Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sansalvador athletic Alineación oficial del equipo 'sansalvador athletic' en el partido 2 - 0 Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sansalvador athletic

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al sansalvador una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Aidy Aikun, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 23.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toon de Haard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oreste Betti de sansalvador va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Brigton&HA

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Frank Bachstelze va marcar al minut 11 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Eduardo Battaglini estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Firmo Brei va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 70.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Brigton&HA va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marco Eriksson va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Brigton&HA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Frank Bachstelze es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Firmo Brei que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Frank Bachstelze va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Brigton&HA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eduardo Battaglini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Brigton&HA, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Francesc Foret va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.