Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mandarina Orbital (49267) - Devotos de Camilo Sexto (776902) » 345810988: T34/R2

Copa 345810988 Información oficial sobre el partido 345810988 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

Mandarina Orbital Alineación oficial del equipo 'Mandarina Orbital' en el partido 3 - 0 Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mandarina Orbital Alineación oficial del equipo 'Mandarina Orbital' en el partido 2 - 0 Devotos de Camilo Sexto Alineación oficial del equipo 'Devotos de Camilo Sexto' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandarina Orbital

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Eder Roca va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Manda.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Manda i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Gert-Marijn Buist el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 62 minuts, el tirador de faltes del Manda va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juan Luis Aedo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Serafín Tacón va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Kenneth Hedeboe va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Antonio Camezzana es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Domingos Jorge Garcia va intentar anar-se'n per velocitat al minut 64 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Domingos Jorge Garcia gairebé va marcar per a Manda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Devotos de Camilo Sexto

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Devotos, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Vermudo Bora va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Randell Dorsey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Juha-Matti Lavikainen de Devotos va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rob Bengtsson va entrar en el seu lloc.