Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Inter de Xàtiva (1455547) - Real Valladolid C.F. (1434767) » 345810772: T34/R2

Copa 345810772 Información oficial sobre el partido 345810772 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

UD Socarrat de Xativa Alineación oficial del equipo 'UD Socarrat de Xativa' en el partido 2 - 0 Real Valladolid C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UD Socarrat de Xativa Alineación oficial del equipo 'UD Socarrat de Xativa' en el partido 1 - 1 Real Valladolid C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,2 % 26,8 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Socarrat de Xativa

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Socarrat prenia la batuta de l'encontre al minut 13, quan en Ventzislav Neev va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Niklas Ranhult va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Carlos Gorostiza, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Boris Tzenkov quasi marca en una jugada assajada de córner que Arcadio Mata Blanco havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ventzislav Neev va superar els defenses rivals per velocitat al minut 80 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Gian Fux gairebé va marcar per a Socarrat des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vittorio Barzagli de Socarrat es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Valladolid C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Demetrio Valenzuela Ucedo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 33, quan un error defensiu va deixar Steen Kimose completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Martin Leitner va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Jorge Igor semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.