Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

colon guell (774412) - CD PETANCA!!! (797149) » 345810290: T34/R2

Copa 345810290 Información oficial sobre el partido 345810290 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

colon guell Alineación oficial del equipo 'colon guell' en el partido 4 - 6 C.F. CallOD Fénix United Alineación oficial del equipo 'C.F. CallOD Fénix United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
colon guell Alineación oficial del equipo 'colon guell' en el partido 2 - 9 C.F. CallOD Fénix United Alineación oficial del equipo 'C.F. CallOD Fénix United' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

colon guell

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Józef Akacki ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, colon es posava per davant 1 a 0.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El colon no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Valentyn Parhomenco es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 5.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de colon van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gustave Barbarin en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 4 - 5.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 84 de partit, quan un jugador de colon, en Marko Påvall, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

C.F. CallOD Fénix United

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Rune Moltu de CallFenix va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rune Moltu es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Gleb Gorkin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 1 - 3 per a CallFenix.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, un xut de Rune Moltu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Gino Este va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 109 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jeremias Abel Cesarini es va complicar la vida al minut 83 intentant esquivar Sven Lie en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del colon, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 5 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al 87 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a CallFenix augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Benedikt Lavrinovich es rifés el porter i marqués el 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CallFenix van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Janne Pillind, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Nikolay Vasev quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.