Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Capuchinos FC (773929) - La rodilla mecánica (1366724) » 345809782: T34/R2

Copa 345809782 Información oficial sobre el partido 345809782 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

Capuchinos FC Alineación oficial del equipo 'Capuchinos FC' en el partido 5 - 1 La rodilla mecánica Alineación oficial del equipo 'La rodilla mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Capuchinos FC Alineación oficial del equipo 'Capuchinos FC' en el partido 4 - 0 La rodilla mecánica Alineación oficial del equipo 'La rodilla mecánica' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capuchinos FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Corria el minut 7, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Capuchinos s'avançava en el marcador després que en Alex Walch xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Capuchinos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Massimo Cento progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Capuchinos i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 35 minuts de joc. Mentre en Alex Walch el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Daantje ter Linden va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alex Walch va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 66 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Capuchinos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Yury Kamenskiy, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Yiannis Mavridis va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rui Leitão va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leonel Rodríguez Cáceres es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

La rodilla mecánica

Goles Goles

  • 152 Minuto 24 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Ferenc Apor va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 24 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferenc Apor de mecánica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Eriq Klosterstern, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.