Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los calvos fc (1595448) - los elegidos de dios (311647) » 345809313: T34/R2

Copa 345809313 Información oficial sobre el partido 345809313 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

currutakosmen Alineación oficial del equipo 'currutakosmen' en el partido 5 - 4 los elegidos de dios Alineación oficial del equipo 'los elegidos de dios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
currutakosmen Alineación oficial del equipo 'currutakosmen' en el partido 1 - 1 los elegidos de dios Alineación oficial del equipo 'los elegidos de dios' en el partido
Tiene mucha potra 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,2 % 46,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

currutakosmen

Goles Goles

  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip currutakosmen va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Karsten Burr va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Olivier Colleaux va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Olivier Colleaux va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de currutakosmen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vitaly Melnikov de currutakosmen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de currutakosmen, en Vitaly Melnikov, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Rafael Dierckxsens de currutakosmen va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Rafael Dierckxsens va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Olivier Colleaux anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a currutakosmen.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de currutakosmen, Assunto Soderi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Castor Arcas xutant per a currutakosmen va fer anar la pilota just on la volia, però Yossi Yesha'ayahu, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de currutakosmen Edgar Tiedtke no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Yossi Yesha'ayahu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.

los elegidos de dios

Goles Goles

  • 174 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jeferson D’Auria va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Tadeu Amarelo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sátiro Bianco no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ali Sfairi va entorpir al marcador d'en Rüdiger Hamborn per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): Jeferson D’Auria va xutar magistralment una falta al minut 72 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Josua Rine que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludovic Bachellerie de elegidos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rüdiger Hamborn de elegidos es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Yossi Yesha'ayahu es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Raúl Trueba ocupà el lloc d'en Mikael Lindhquist al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de elegidos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): elegidos va fer una substitució al minut 76. Raúl Trueba va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ludovic Bachellerie.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Ali Sfairi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Casanueva.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Raúl Trueba semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de elegidos Yossi Yesha'ayahu va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Rüdiger Hamborn de elegidos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Josua Rine de elegidos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tadeu Amarelo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de elegidos Eric Zurlinden no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tadeu Amarelo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Sátiro Bianco va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.