Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The FabTreeHab (1415247) - Navarr C.F (31181) » 345809250: T34/R2

Copa 345809250 Información oficial sobre el partido 345809250 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

The FabTreeHab Alineación oficial del equipo 'The FabTreeHab' en el partido 1 - 0 Cosmo Sport Catalonia Alineación oficial del equipo 'Cosmo Sport Catalonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
The FabTreeHab Alineación oficial del equipo 'The FabTreeHab' en el partido 6 - 0 Cosmo Sport Catalonia Alineación oficial del equipo 'Cosmo Sport Catalonia' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The FabTreeHab

Goles Goles

  • 122 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jorge Guebide de FabTreeHab aconseguir un gol al minut 92 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Jorge Guebide arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FabTreeHab, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Jorge Guebide va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Guebide va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): José Dávila quasi dona a FabTreeHab l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jorge Guebide! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Xavier Sol, el jugador de FabTreeHab va ser expulsat al minut 57.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Guebide de FabTreeHab amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cosmo Sport Catalonia

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Al minut 20 en Nando Maupin va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.