Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayern de Munich FC (795290) - Zebilla F.C (775863) » 345808665: T34/R2

Copa 345808665 Información oficial sobre el partido 345808665 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

Bayern de Munich FC Alineación oficial del equipo 'Bayern de Munich FC' en el partido 2 - 1 Dry Gyn F.C Alineación oficial del equipo 'Dry Gyn F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bayern de Munich FC Alineación oficial del equipo 'Bayern de Munich FC' en el partido 0 - 2 Dry Gyn F.C Alineación oficial del equipo 'Dry Gyn F.C' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de Munich FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 una excel·lent centrada de Enrico Mauro Picariello va arribar a Pier Buddingh, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Corria el minut 85 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Enrico Mauro Picariello, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Édouard Dupin de Bayern va abandonar el terreny de joc després de 25 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrico Mauro Picariello va entrar en el seu lloc.

Dry Gyn F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): En Gérard Bouteille va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 7. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Gérard Bouteille quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Danny Avny, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 Danny Avny va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Antton Axpe, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Vlăduţ Diaconescu quasi aconsegueix empatar per Dry al minut 86, però Danny Avny va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Uri Brunell de Dry va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vlăduţ Diaconescu.
  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ugo Luciano s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Dry, en Antonios Malioufas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.