Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LegionX (1455407) - Freskor (1420949) » 345808449: T34/R2

Copa 345808449 Información oficial sobre el partido 345808449 en Hattrick

20.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

LegionX Alineación oficial del equipo 'LegionX' en el partido 2 - 0 Freskor Alineación oficial del equipo 'Freskor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LegionX Alineación oficial del equipo 'LegionX' en el partido 2 - 0 Freskor Alineación oficial del equipo 'Freskor' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LegionX

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): LegionX va agafar avantatge al minut 9 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Romário da Luz fent així el 1 - 0.
  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 15 minuts quan Aleksander Wójcicki va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Leontin Ion, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Amb 3 minuts disputats, Romário da Luz gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Afonso Navas va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Tommy Compeer de LegionX gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Max Lambert de LegionX va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Maxiem Beaufays ocupà el lloc d'en David Cronell al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de LegionX quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 51 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 51 va fer que Maxiem Beaufays de LegionX hagués d'abandonar el terreny de joc. Teemu Sarola va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Leontin Ion, que no va rendir al seu nivell habitual.

Freskor

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Freskor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vlad Nae va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alberto Federico Palarino, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Ezcay va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Freskor que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Freskor van sortir al contraatac al minut 73, però Pablo Ezcay va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Jiří Zvánovec, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.