Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FromTheStone (775664) - Aomori Yamada (437390) » 345807675: T34/R2

Copa 345807675 Información oficial sobre el partido 345807675 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

TENDERETE33 Alineación oficial del equipo 'TENDERETE33' en el partido 2 - 4 RealZaragoza Alineación oficial del equipo 'RealZaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TENDERETE33 Alineación oficial del equipo 'TENDERETE33' en el partido 1 - 3 RealZaragoza Alineación oficial del equipo 'RealZaragoza' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TENDERETE33

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a TENDERETE33 va ser Vecdi Sükan.
  • 110 Minuto 81 (Gol de falta): TENDERETE33 equilibrava els comptes al minut 81 quan en Gonzalo Mazo López va transformar una falta en el 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Giorgio Verdiani quasi marca en una jugada assajada de córner que Jovan Šijan havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Giorgio Verdiani quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 103 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RealZaragoza. La jugada d'estratègia del TENDERETE33 per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ireneusz Pawełka va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jovan Šijan de TENDERETE33 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jovan Šijan va xutar fora per a TENDERETE33, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Giorgio Verdiani de TENDERETE33 va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fortunat Weigold de TENDERETE33 va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de TENDERETE33, Mauro Valenciaga, col·locà la pilota just a les mans d'en Jorge Díaz de Campomanes. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Gonzalo Mazo López va xutar fora per a TENDERETE33, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!

RealZaragoza

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Alfonso Trespuentes va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 21.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Higinio González Socueva va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Amadeo Rubio va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 57, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): RealZaragoza van sortir al contraatac al minut 79, però Amadeo Rubio va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RealZaragoza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Higinio González Socueva, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, José Alejandro Ramírez Guzmán de RealZaragoza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafa Lasa de RealZaragoza es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Rafa Lasa, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Carlos Lacalle Moreno va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de RealZaragoza i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alfonso Trespuentes de RealZaragoza anava molt fort i col·locat però Carlos Lacalle Moreno no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de RealZaragoza Alfonso Sáez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Carlos Lacalle Moreno. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Higinio González Socueva anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a RealZaragoza.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de RealZaragoza, Francisco Manuel Varaona, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.