Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betiko Athletic (795489) - Martin-tin-tin (1601230) » 345807613: T34/R2

Copa 345807613 Información oficial sobre el partido 345807613 en Hattrick

20.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 2

Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 0 - 1 Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Betiko Athletic Alineación oficial del equipo 'Betiko Athletic' en el partido 0 - 2 Martin-tin-tin Alineación oficial del equipo 'Martin-tin-tin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betiko Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): El Athletic va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Julián Fernán Pérez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van sortir al contraatac al minut 31, però Erkaitz Ainhitzeder va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Julián Fernán Pérez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Felipe Eguióiz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Thomas Scheifele de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Felipe Eguióiz no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Hugo Catandil.

Martin-tin-tin

Goles Goles

  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Passats 86 minuts de partit, Martin-tin-tin es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Xelasio Maciñeiras es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Silo Montero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alberto Lanhoso no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Józef Wolski, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Martin-tin-tin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Gerard Kodura va quedar-se sol davant el porter Silo Montero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Alberto Lanhoso va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karlos Godarte després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Silo Montero va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lampis Tsirikolias de Martin-tin-tin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Julien Papet estava fent un bon partit.